İl Sağlık Müdürümüz Güneysınır, Taşkent, Hadim ve İçeri Çumra da İncelemelerde Bulundu

Güncelleme Tarihi: 07/06/2018

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmet başkanları ve başkan yardımcıları ile birlikte İçeri Çumra, Güneysınır ve Taşkent Entegre Devlet Hastaneleri ile Sarıoğlan Aile Sağlığı Merkezi ve 1 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını ziyaret ederek, sunulan sağlık hizmetleri hakkında hastane idarecilerinden bilgi aldılar.

İçeri Çumra Entegre Devlet Hastanesi ziyareti ile başlayan incelemeler, Güneysınır Entegre Devlet Hastanesi ziyareti ile devam etti. Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan’ı da makamında ziyaret eden Prof. Dr. Koç ve beraberindekiler daha sonra Hadim İlçesi’ne geçerek ilçede sağlık hizmeti sunan sağlık tesislerini incelediler. Taşkent Entegre Devlet Hastanesi ziyareti ile devam eden incelemeler Sarıoğlan Aile Sağlığı Merkezi ve 1 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonunu da ziyaret ederek buralarda görev yapan sağlık çalışanlarının istek ve şikâyetlerini dinlediler.