Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Güncelleme Tarihi: 03/12/2018

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 07 Ocak 2018-15 Şubat 2018 tarihleri arasında Ordu Devlet Hastanesinde düzenlenecektir. Sertifikalı programa yoğun bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan(yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşire,ebe(hemşire yetkisi almış)ve sağlık memurları (toplum sağlığı)katılabilir.Başvuru yapmak isteyenlerin 30 Kasım 2018-07 Aralık 2018 tarihleri arasında Sağlık Bakanlığından tescilli ünvanı ile ilgili diploma fotokopisi,kimlik fotokopisi,yoğun bakımda çalıştığına veya çalıştırılacağına dair kurumundan onaylı belge,hemşire yetki belgesi(ebeler için),ekte bulunan başvuru formunu doldurduktan sonra Başhekim ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüne onaylatarak hastanemize resmi yazı ile başvuru yapmaları gereklidir. Başvuru formlarına http://khgmsaglikbakimdb.saglik.gov.tr/ TR,34301/sertifikali-egitim-programi-basvurulari.html  adresinden ulaşılabilir ve doldurarak aşağıda belirtilen mail  adresine gönderebilir.

Program Sorumlusu: Hicran YILMAZ

e-posta: Hicran.Yilmaz1@saglik.gov.tr